lauantai 20. heinäkuuta 2013

I'm back, bitches!

Okei... nyt voin todellakin pyydellä anteeksi. Olen laiskotellut blogin suhteen toodella paljon.. Kirjoitin viimeksi tasan kaksi kuukautta sitten. Siihen on kyllä parikin syytä. Yksi niistä on ainakin se, että tänä aamuna vaaka näytti 93.5. Eli olen lihonut, mutta sekin on sen toisen syyn takia. En ole vaivautunut laihduttamaan nyt kesän aikana, vaikka se oli kyllä suunnitelmissa.
     Palasin Englannista tässä muutama päivä sitten. Siellä tuli sitten lihottua, mutta sekin on vain koska Englannissa on vaan niiin paljon parempaa ruokaa! Se on vain niin hyvää. Mutta anyway, nyt kun olen palannut takaisin Suomeen ja elämä on suht normaalia on aika palata takaisin laihdutuksen pariin. Aijon kirjoittaa tännekkin nyt paljon enemmän. Mittoja ja kuvia en taida kyllä laittaa ennen kuin pääsen tuon 91,6 kg ohi, koska muuten olen jotakuinkin vain samankokoinen.
     Kävin siis tänään juoksemassa kaverin kanssa metsäpolulla, joka oli harvinaisen hauskaa! Onnistuimme kulkemaan 4,4 km alle puolessa tunnissa. Ajaksi tuli siis 28:47. Emme siis juosseet koko matkaa, vaan vaihtelimme juoksun ja kävelyn välillä. Olen todellakin ylpeä itsestäni juuri nyt, että menin edes noin pitkän matkan! Haluaisin käydä juoksemassa nyt ainakin kaksi kertaa viikossa. Voisin jopa yrittää raahata siskoni mukaan, jotta ei tarvitsisi aina mennä yksin...
     Kiitos jos kukaan päätyi lukemaan tätä ja koitan nyt todellakin ruveta kirjoittamaan useammin ja ehkä ottamaan tänne jotain hauskoja kuvia, vaikka aterioista jne. Mutta nyt olisi aika mennä nukkumaan, joten sanon vain öitä, vaikka ette välttämättä luekkaan tätä illalla. :)
   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti