tiistai 24. joulukuuta 2013

Joulu :)

Pahoittelen,että olen ollut missing in action. Jotenkin mummoni hautajaisten jälkeen laihtumisen kanssa on menny huonosti. Elin viikon äitini kanssa kahdestaan kun muu perhe olivat pohoisessa ja se päätyi siihen, että syöminen oli tooodella epäterveellistä. Sen viikon jälkeen yritin saada asiat kuntoon, mutta huonoin tuloksin. Viikonloput aina kaatoivat laihtumisyritykset... Eli paino ei siis periaatteessa ole liikkunut mihinkään suuntaan viikon aikana.
   
 Tässä pari viikkoa ennen joulua otin itseäni niskasta kiinni ja päätin, että nyt olen terveellinen jouluun asti. Kyllä se melkein toimi. Vain pari kertaa tuli tehtyä jotain, mitä kaduin. Muuten voin olla todella ylpeä itsestäni ja näistä kahdesta viikosta. Siten haluan jatkaa heti loman loputtua. Päätin virallisesti eilen, että nyt menee vaaka kaappiin toistaiseksi, koska en halua stressata painoa niin hirveästi nyt. Tähän pätee hyvä sanonta jonka kuulin liikunnan maikaltani viime viikolla:
" Sillä ei ole niin paljon väliä mitä syö joulun ja uudenvuoden välillä, mutta sillä on väliä mitä syö uudenvuoden ja joulun välillä."
Tuo pitää niin paikkansa! Se ei tietenkään tarkoita, että pistän aivan täydellisesti ranttaliksi, mutta en vain halua stressata painoani nyt niin paljoa.

Voin kyllä taas vaihteeksi olla ylpeä itsestäni liikkumisen suhteen! Olen käynyt paljon salilla ja muutenkin liikkunut. Tässä kolmannessa jaksossa meillä alkoi muutenkin pakollinen liikunnan kurssi. Senkin lisäksi meidän opettaja antaa aikalailla numeron sen perusteella kuinka paljon on hikoillut tunnilla. Sen ansiosta olen joka tunnin jälkeen ollut ihan punainen ja hikinen. Olen siitä hyvin iloinen. Sitä liikkaa on siis kolme kertaa viikossa, jonka lisäksi olen yrittänyt käydä salilla kolme kertaa viikossa. Liikkaa on maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin. Salilla käyn aina maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Olen tässä liikkumisessani myös huomannut, että jatkuvan salilla käymisen lisäksi haluan enemmän aerobista liikuntaa. Keksin, että voisin ruveta käymään juoksemassa taas nyt kun ei kerta luntakaan ole. Aion myös kirjoittaa täällä enemmän ja se on lupaus. Tämä melkein kolmen viikon tauko on vain ollut ihan kökköä minulta.
Mutta nyt menen takaisin joulun viettoon. Hyvää joulua teille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti