sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Pitkästä aikaa

Nonniin.. en ole kirjoittanut pitkään aikaan. Melkein kuukauteen. On ollut todella paljon kiireitä koulun kanssa nyt viime aikoina. Koulun lisäksi olen selkeästi saanut jonkinlaisen sosiaalisenkin elämän.. outoa.
       Tämä koko ensi viikko aikoo olla täynnä kokeita. Minulla on koe jokaisena päivänä. Tämä aikoo olla sinänsä mielenkiintoista, koska voin päästää sisäisen erakkoni vihdoin ulos. Muutenkin tässä on ruvennut tuntumaan siltä, että pidän täällä hotellia. Kaiken lisäksi tämä hotelli on ollut harvinaisen huono asia, koska olen joutunut ruokkimaan kaikkia kavereitani. 
       Itse laihdutuksen kanssa on ollut myös ongelmia, mutta kyllä se tästä, kun pääsen takaisin normaaliin rutiiniin taas. Tänä aamuna vaaka näytti 92.4 kg, sinänsä ei paha, koska tämä koko viikonloppu on mennyt vähän överiksi. En ole käynyt juoksemassakaan pariin viikkoon nyt ja se vähän pelottaa, koska tiistaina on juoksutesti. Meidän täytyy juosta 2 km ja aikaisempina vuosina olen vain kävellyt sen, mutta tänä vuonna haluaisin edes yrittää. 
     Tällä viikolla liikunta tunneilla huomasin kyllä, että kuntoni on noussut, koska meidän piti alkulämmöksi juosta kenttä ympäri ja sain sen kokonaan juostua. Nimittäin aikaisemmin menin siitä vain 1/4 ja loput kävelin. Voin siis olla ylpeä. 
     Ajattelin laittaa tänne pian taas kuvia ja mitat. Koitan saada ne tänne tällä viikolla, mutten voi luvata mitään. Täytyy koittaa saada aikaa kokeisiin lukemisesta. Toivottavasti teillä on mennyt hyvin ja menee vielä paremmin. Kesä on kuitenkin tulossa! On ollut kaunis sää koko viikonlopun joten olen tyytyväinen. Kirjoittelen lisää myöhemmin sitten.
 Tässä vielä hyvä biisi:
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti