keskiviikko 28. elokuuta 2013

Mittoja jne :)

Hei kaikki!
Tänään vaaka näytti 87.8 kg. Tässä näyttää menevän ihan hyvin. En ole kyllä käynyt lenkillä sitten perjantain, mutta ei se mitään. Olen siis parhaillani kipeä ja en viitsi käydä lenkillä ennen kuin kehoni päättää olla paremmassa hapessa. Kuitenkin olen ollut osana ihan normaalia elämää. Olen käynyt koulussa jne. Mielestäni pahin osa tätä nuhaa/ flunssaa on mennyt ohi, eikä se ollut kuitenkaan niin paha, että olisi pitänyt jäädä kotiin.
       Laskeskelin tässä pari minuuttia sitten hauskaa faktaa. Kun aloitin tämän laihdutuksen joskus helmikuussa, aloituspainoni oli senaikaisen vaa'an mukaan n. 103 kg. Eli tämän nykyisen vaa'an mukaan se olisi about 105 kg. Eli laihtuminen on ollut yhteensä: 105 kg- 87.8 kg= 17, 2 kg. Siis ihan oikeasti 17,2 kg! Se on ihan älyttömän paljon! Olen harvinaisen innostunut siitä asiasta tällä hetkellä. Tietenkin tässä on ollut paljon hetkiä, jolloin on ollut hankalaa jne. mutta oikeasti tämä on sen arvoista, että jättää syömättä herkkuja, vaikka kaverit söisivätkin! Tämä on mieletöntä. Muuta en voi sanoa.

Mitat: 28.8.2013
Huomio nämä on otettu klo. 20.47.

Rintojen alta: 90 cm
Vyötärö: 87 cm
Maha: 106 cm
Takamus: 112 cm
Oikea reisi (paksuimmasta kohtaa): 66 cm

Satuin myös löytämään mitat jotka otin 11.3.2013 ja laitan nekin tähän:

Rintojen alta: 102 cm
Maha: 117 cm
Takamus: 126 cm
Oikea reisi (paksuin kohta): 73 cm

    Että sellaiset muutokset. Olen itsestäni todella ylpeä tällä hetkellä. Taisin saada tällä heittämällä lisää motivaatioita jatkamaan! Joka on siis todella hyvä asia. Olen hyvin innoissani tästä uudesta motivaatiosta. En voi sanoa muuta kuin kiitos, että näitä postauksia on jaksettu lukea, koska tämän blogin pitäminen on oikeasti auttanut! Eli kiitos, kiitos, kiitos!

    Mutta nyt ei ole enempää aikaa kirjoitella kaikkea, koska pitää mennä tekemään loput läksyt. Kuvia aion siis laittaa kun isken alle 85 kg. Hyvää illan jatkoa teille! :)

     
   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti