perjantai 2. elokuuta 2013

muhahaa paino 91.1 kg :)

Paino tänä aamuna oli 91.1 kg. Eli en onnistunut olemaan käymättä vaa'alla... Koin kuitenkin omaksi onnekseni mieluisan yllätyksen. Nyt en kuitenkaan aijo käydä vaa'alla ennen sunnuntaita. Olen sunnuntaina menossa Helsinkiin muutamaksi päiväksi ja ajattelin, että olisi parempi punnita itseni ennen sinne lähtöä. Aijon nimittäin pitää "vapaapäivän" maanantaina tai tiistaina. Eli aijon mennä ostamaan froyota, se on todella hyvää! Ja hei cmoon kyllä kerran viikossa voi syödä jotain epämääräistä. Tuo froyo on nyt kyllä ainut asia jolla aijon rikkoa tätä herkkulakkosuunnitelmaa. 
     Liikunnan suhteen on mennyt hyvin nyt siis ainakin tämän kahden päivän aikana. Kävin tänään ja eilen juoksemassa. Eilen se oli vähän pakkopullaa, mutta tänään yht äkkiä tuli sellanen fiilis, että voisi mennä juoksemaan. Siis teki mieli mennä! Nyt on todellakin ylpeä olo! Ja nyt tässä viikonlopun aikana suunnitelmana olisi mennä uimaan. Tietenkin se riippuu vähän siitä, että salliiko sää. Jos on ihan kauhea sää niin ei tule todellakaan mieli mennä uimaan. Sitten tässä tällä viikolla on tultu lenkitettyä koiraa todella paljon, koska muu perhe oli kylpylässä ja itse jäin kotiin. Eli olen nyt tällä viikolla lenkittänyt koiraa 13 kertaa. Olisi todella kivaa jos saisin otettua tuon koiran mukaan juoksemaan, mutta se on sellanen laiskiainen joka ei juokse. Tai ei ainakaan kun haluaisi, että se juoksisi. Eli sen kanssa täytyy vain tyytyä kävelemiseen. 
     Olen myös miettinyt, että millon pistäisin tänne uudet kuvat ja mitat. Olen nyt päättänyt, että mitat tulee kun isken alle 90 ja kuvat tulee vielä myöhemmin. Kuvat voisin pistää kun olen jossain 85 kohdalla. Mutta nyt voisin mennä nukkumaan, koska kello on jo jälkeen 12 yöllä, joten öitä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti