sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Syyslomalla liikkumista :)

Olen nyt siis syyslomalla ja ajattelin nyt tehdä ihan oman postauksen liikunnasta, jota olen viimeaikoina harrastanut. Eli siis vaikken ole kirjoittanut, se ei tarkoita sitä, ettenkö olisi silti liikkunut jne. Koeviikolla liikkuminen oikeastaan vain auttoi. En aloittanut koeviikkoon valmistautumista ajoissa, joten melkeimpä koko koeviikko meni lukiessa ja muuhun ei oikein ollut aikaa. Onnistuin kuitenkin käymään juoksemassa, joka teki lukemisestakin paljon mieluisampaa, koska oli jotain mitä odottaa. 

Nyt kun syyslomakin alkoi, päätin, että aion liikkua enemmän. Kävin perjantaina ja lauantaina juoksemassa ja tänään zumbailin ystäväni kanssa vähän päälle tunnin sekä tein koiran kanssa tunnin pituisen iltalenkin. Perjantaina menin yksikseni juoksemaan ja lauantaina raahasin kaksi hyvää ystävääni mukaan (muhahaa). Olisin tänään halunnut mennä uimaan, mutta tuomiopäivä (eli menkat) iski eilen joten piti tyytyä zumbaan. Itseasiassa zumbailu oli todella hauskaa! Tuli oikein kunnolla hiki siinä tunnin ja kymmenen minuutin aikana. Sitä voisi harrastaa enemmänkin, kun se oli niin hauskaa. 

Huomenna oli tarkoitus pitää välipäivä, mutta totesin, että olen tiistaina menossa Tallinnaan päiväristeilylle ja silloinn en viitsi varmaan tehdä mitään. Joten taidan mennä huomenna uimaan. Onhan tamponit kuitenkin keksitty. Pitää vain yrittää raahata joku seuraksi uimahallille. Ei se kyllä maailmanloppu olisi jos joutuisin yksin menemään, mutta liikkuminenkin on paljon hauksempaa, kun on joku kenen kanssa sitä tehdä.

Mutta nyt olisi tarkoitus mennä nukkumaan, jotta voisin olla aamulla virkeä menemään uimahallille, joten hyvää yötä ihmiset! 


Ja tässä motivoiva kuva:


           
                           

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti