sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Syysloman viimeinen päivä

En saanutkaan pidettyä haluamaani vapaapäivää maanantaina. Päädyttiin perheeni kanssa mökillemme tekemään puutöitä. Siellä töiden jälkeen paistoimme sitten makkaraa ja hengailimme. Samana päivänä paras ystäväni tuli meille ja päätyikin jäämään meille kolmeksi päiväksi. Sinä aikana ei todellakaan eletty terveellisesti. Söimme vaikka mitä aivan täydellisen epäterveellistä. Söimme mm. pizzaa, keksejä, jäätelöä, sipsiä jne. You name it. Se oli todella huono veto.
 
    Jotenkin aina kun olen hänen kanssaan näin käy. En vain tiedä miksi. Siitä on tullut tapa ja nyt olen päättänyt, että aion hankkiutua siitä eroon. En edes uskalla käydä vaa'alla tällä hetkellä. Huomenna sitten. Perjantain onnistuin kyllä elämään terveellisesti, mutta lauantaina lipsui taas, koska emme olleet kotona.

    Kaiken tällaisen lipsumisen takia painoni on jotenkin jynssännyt samassa kohtaa ärsyttävästi muutaman viikon. Olen parhaimmillani päässyt 84.9 kg, mutta sitten tulee viikonloppu ja nestettä tulee lisää jne. Sitten sama juttu uudelleen. Nyt olen päättänyt, etten aio tuhlata ollenkaan rahaa ennen kuin isken alle 84 kg. Annan kaikki rahani toistaiseksi pikkusiskolleni ja en saa niitä takaisin ennen kuin oikeasti isken alle 84 kg.

   Myös liikunnan harrastaminen on jäänyt hyvin vähäiselle tässä viime päivinä. Torstaina tein kyllä kilttinä tyttönä lihaskuntoa ja vatsalihakset ovat siitä edelleen hyvin kipeitä. Huomen aamulla olisi tarkoitus mennä juoksemaan ennen koulua. Saa nähdä mitä tapahtuu. Haluaisin nyt nimittäin saada liikunnan ängettyä aamurutiineihin. Nimittäin olisi kiva jos kävisin juoksemassa aina niinä päivinä, kun olisi tarkoitus muutenkin mennä suihkuun, niin saisin kaiken aamulla hoidettua pois alta. Ainut hankala kohta tässä suunnitelmassa on se, että minun täytyy oppia heräämään aamuisin ajoissa... En tiedä miten se tulee toimimaan, mutta we'll see what happens.
 
    Nyt tämän päivän suunnitelmat olisi vain relata, juoda paaaljon vettä ja tehdä läksyjä. Joten hyvää päivän jatkoa ihmiset! :)

PS. Tein bloglovin:iin käyttäjän:
http://www.bloglovin.com/blog/7402415/?claim=mk5bszr38j7

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti