tiistai 3. kesäkuuta 2014

Kesäloma on alkanut

Nyt olen siis iloinen lomalainen. Viimeinen koulupäivä meillä oli viime lauantaina ja nyt tässä on muutaman kuukauden ihana loma. Tarkoituksena oli olla töissä tänä kesänä jäätelömyyjänä, mutta se suunnitelma taisi kaatua. Eli nyt olen sitten vain lomalla toistaiseksi. Toivon vaan, että saisin jotain töitä heinäkuuksi sitten. Nyt voin kuitenkin sluibata koko kesäkuun. Tarkoituksena olisi silti käydä paljon juoksemassa ja tehdä lihaskuntoa. Haluan saada itseni hyvään kuntoon nyt. Motivaatiotakin on tullut hirveästi nyt, joka on hyvä juttu.
     Tänään suunnitelmissa olisi siivota ja järjestellä omaa huonettani, jonka jälkeen menisin jossain vaiheessa juoksemaan. Painoni tänä aamuna oli 89,3 kg ja toivon, että huomen aamulla olisin alle tuon 89 kg. Uskon kuitenkin painoni iskeytyvän tuon alle nopeasti. Meinaan nyt vain oikeasti syödä hyvin ja liikkua tarpeeksi. 
    Haluaisin myös laittaa tänne jotain kuvia, mutta vielä en niitä viitsi tänne laittaa. Suunnitelmissa olisi laittaa ne tänne kun olen päässyt hienosti alle 85 kg. Viimeksi kun laitoin kuvia painoin nimittäin 85,5 kg ja tällä hetkellä painan sitä enemmän joten kuvat ei olisi niin hienoja. Joten nyt voidaan iloisesti odottaa, että olen jossain kivassa lukemassa. Suunnitelmissa olisi myös kirjoittaa tänne useammin. Haluaisin kirjoittaa ainakin vähintään kerran viikossa. Mieluummin kuitenkin kaksi tai kolme kertaa. Mutta saapi nähdä mitä tässä nyt tapahtuu.
     Nyt menen kyllä jatkamaan tuota huoneen siivousta. Päivittelen tänne sitten lisää tässä piakkoin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti