sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Sittenkin töissä ^^

Tämä on ollut hyvä viikko. Alkuviikosta sain tietää, että pääsin sittenkin töihin. Eli olen jätskimyyjänä. Nyt kun sää vain paranisi ja tulisi aurinkoisia kelejä. Sitten tämä loppuviikko menee pikkusisarusten kanssa hengaillen. Vanhempani ja yksi siskoistani menivät Ruotsiin One directionin keikkaa varten. Joten minä jäin tänne lapsenvahdiksi. 
     Vaakani on edelleen pois käytöstä, koska en ole hommannut niitä pattereita vielä. Hommaan ne mahdollisimman pian nyt niin pääsen päivittämään sen painoni tänne. Päätin myös tässä toispäivänä, että rupean käymään taas salilla. Vuoden alussa kävin siellä todella ahkerasti. Kuitenkin siinä tammikuun lopussa se rutiini vähän jäi. Kävin siellä kuitenkin silloin tällöin tuossa kevään aikana, mutta nyt haluaisin saada sen rutiinin takaisin.
     Ainut ongelma tässä kuitenkin on se, että tämän meidän pienen kylän sali on kiinni joulukuuhun asti. Joudun nyt siis menemään tuonne viereiseen kylään asti salille. Hyvä juttu tässä kuitenkin on se, että vietän siellä muutenkin paljon aikaa, koska olen siellä töissä ja poikaystäväni asuu siellä. En vain oikein tiedä mitä teen sitten kun koulut taas alkaa. Pitää vähän katsoa viitsinkö käydä siellä asti. Mutta tämä on kuitenkin ihan hyvä ratkaisu näin kesäksi. 
    Tänään olisi siis tarkoituksena käydä tsekkaamassa tämä kyseinen sali tässä parin tunnin päästä ja huomenna ehkä hommata sinne se kortti. Haluaisin nyt siis käydä vähintään sen kolme kertaa viikossa salilla ja käydä juoksemassa sen lisäksi ainakin kerran tai kaksi viikossa. Sitten saisin aika hienosti liikuttua! Sellainen rutiini olisi siis aika hienoa omaksua nyt kesäksi. Toivon vain, että se sali, jonka käyn tänään tsekkaamassa on hyvä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti