maanantai 3. marraskuuta 2014

Back once again

Olen saanut motivaatiota herättää GirlMcCookiesin henkiin. Tänä blogi on nyt ollut hiljaisena kesäkuusta lähtien. En silloinkaan kirjoittanut mitään kovin mielenkiintoista loppujen lopuksi, koska sekin oli vain yritys herättää blogi eloon. Nyt olen kuitenkin päättänyt, että tämä blogi lähtee nyt nousuun ja paino menee alas ja piste.
      Osasyynä tähän on se, että Kaukaa Kaunis perusti What's app ryhmän johon pääsin mukaan. Sen myötä olen saanut motivaatiota kirjoittaa tätä blogia. Yritän myös herätellä tämän blogin instagram-tiliä. Sinne olisi nimittäin hauska laittaa kuvia.
     Taukoni aikana en oikein lihonut enkä laihtunut. Toki syysloman aikana lihoin jonkin verran, koska olin poikaystäväni perheen kanssa heidän mökillään ja siellä tuli herkuteltua paljon. Kun tulin mökiltä takaisin painoin 92,6 kg. Tänä aamuna vaaka näytti kuitenkin 90,7 kg. Tuosta tämän aamun painosta on paljon nesteitä, koska viikonlopun aikana tuli elettyä vähän huonommin.
   
     Tällä erää haluaisin pudottaa painoa Timothy Ferrissin keksimän dieetin, The 4-hour diet:in, mukaan. Itseasiassa olin tuolla samalla dieetillä aikaisemminkin, en vain sanonut siitä täällä. Timothy Ferriss on siis kirjoittanut kirjan nimeltään Neljän tunnin keho ja siinä on vaikka mitä mielenkiintoista ja tämä kyseinen dieetti löytyy sieltä. Suosittelen ehdottomasti lukemaan kirjan, koska siellä on vaikka mitä hyödyllistä. Se on saanut minut ainakin ajattelemaan asioita hyvin eri tavalla.

    Dieetin säännöt tulevat siis tässä:

Unohda valkoiset ja hiilarit
  • leipä
  • riisi
  • murot
  • peruna
  • pasta
  • maissitortillat

Älä juo kaloreita

Ohjeena on siis välttää juomia, jotka sisältävät kaloreita aka limut, mehut yms. Eli pitää juoda paljon vettä.
Myös virvoitusjuomat, maito ja tuoremehut ovat kiellettyjä kaloripitoisia juomia.
Ferris ei myöskään suosittele juomaan keinotekoisesti aspartaamilla makeutettuja juomia. Muun muassa sen takia, että aspartaami ei ole kovin hyväksi...

Älä syö hedelmiä

Eli hedelmäsokeri on kielletty.

Pidä yksi vapaapäivä viikossa

Vapaapäivän aikana saa syödä niin paljon kuin haluaa mitä haluaa. Saa syödä pastaa, hedelmiä, herkkuja, juoda limua yms. Ihan mitä haluaa, se on sallittu vapaapäivänä.

Siinä oli siis säännöt. Niiden seuraaminen on loppujen lopuksi yllättävän helppoa. Jos tekee jotain todella pahasti mieli kannattaa kirjata se listaan ylös ja vapaapäivänä syödä sitä. Tein sillä tavalla viimeeksi kun tällä olin ja oikein hyvin toimi.
En kuitenkaan seuraa tätä ihan niin uskollisesti. Syön mm. kouluruokaa, koska se helpottaa hyvin paljon elämää kun on pitkä koulupäivä. Saatan myös syödä vähän kuivattuja hedelmiä sellaisen super food patukka/brownie jutun päällä. Teen siitä sitten myöhemmin oman postauksen.
Liikuntaa harrastan edelleen vähintään kolme kertaa viikossa. Ja siis ne ovat vain suunniteltuja kertoja, esim. salille menemistä tai juoksemista. 
Pistän tänne uusia kuvia tässä pian, koska en ole kuvia nyt yli vuoteen päivittänyt. Painan kyllä enemmän kuin viime kuvia laitettaessa. Nimittäin sillon painoin 85,5 kg ja nyt sen viisi kiloa enemmän. But oh well.. Laitan ne silti. Tämä taisi kuitenkin olla tältä erää tässä. 
-GirlMcCookies

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä sulle! Itekki oon 16 v ja 93 kg... Painonpudotus meneillään. Jään kyllä seuraamaa

    VastaaPoista