sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Repsahti... ja aika pahasti

Nyt repsahti ja pahasti. Toivottavasti vaaka ei näytä ihan kauheita lukuja huomenna. Olen elänyt koko viikonlopun hyyyvin huonosti. En oikein tiedä kadunko tätä vielä mutta huomenna mitä luultavimmin kadun...

Perjantaina menin kaverini kanssa katsomaan Matkijanärhen ensimmäisen osan. Oli muuten hyvä! Kuitenkin ennen reissua olin suunnitellut, etten ostaisi leffaan mitään syötävää vaan maksimissaan jonkun novellen tai jotain. Paikan päällä kävi kuitenkin toisin. Ostettiin kaverin kanssa kaveri combo, jossa on isot popparit ja kaksi 0,8 litran limua.
      Ei se vielä mitään, mutta poikaystävä tuli meille samana iltana yöksi herkkujen kanssa... Söimme sitten jotain vohveleita, pari kinderin patukkaa ja vähän haribon persikkakarkkeja.

Lauantaina aamulla söimme haribon karkit loppuun ja hengailimme. Sitten veimme koiran yli tunnin pituiselle lenkille ja kävimme kaupassa ostamassa sipsipussin. Illemmalla saimme kuulla, ettei meille laitettaisi ruokaa ja meille annettiin rahaa. Suuntasimme sitten paikalliseen kebab ja pizza mestaan ja söimme leipäkebabit, jonka jälkeen kävimme ostamassa jäätelöä illan leffaa varten.

Tänä aamuna söimme taas über terveellisesti... Aamupalaksi loput sipseistä ja jäätelöstä. Hyvin fiksua toimintaa taas vaihteeksi. Sitten siinä kahdelta menimme poikaystäväni paapan 70 v. synttäreille jossa tuli syötyä kakkua ja vaikka mitä.

Tätä kirjoittaessa tulikin katumus. Oh shit. En todellakaan ihmettele jos vaaka ei näytä kivoja lukuja. Positiivisena asiana sain kuitenkin lunastettua salini verkkokaupasta korttiini uuden kuukauden. Huomenna pääsen siis jo salille. Treenaan sitten myös kunnolla... Tässä jaksossa minulla on myös joka päivä hyppytunteja eli pääsen salille kivasti aina niillä. Ei tarvitse käydä aina todella aikaisin aamulla tai koulun jälkeen "ruuhkassa".

Tähän loppuun ajattelin kuitenkin hehkuttaa siitä kuinka korkealla itsetuntoni on juuri nyt. En koskaan kuvitellut, että tulisin käyttämään ihonmyötäistä mekkoa. Tässä se kuitenkin on. Tänään siellä synttärijuhlissa käytin ihan oikeasti ihonmyötäistä mekkoa ja se näytti hyvältä!! Sain todella paljon kehuja ja olen tästä todella ylpeä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti