lauantai 15. marraskuuta 2014

Viikonloppuilemassa

Olen poikaystävälläni tämän viikonlopun ja täällä ei ole vaakaa, joten en osaa sanoa tämän aamun painoa. Eilen painoin kuitenkin 88,4, kg eli viikossa tippunut about puoli kiloa. Se ei ole niin paljon kuin olisin halunnut, mutta se on kuitenkin loppujen lopuksi oma vika. Söin viikolla mm. pastaa ja perunaa.
       Tänään kävin kuitenkin juoksemassa ja matka oli about 5,3 km pitkä. Poikaystävälläni oli siis lauantaityöpäivä, joten hänen piti olla koulussa ja sillä välin kerkesin hyvin lenkille. Huomennakin meinasin, että voisin käydä lenkillä. Pitää katsoa juoksenko vai menenkö ihan vain kävellen. 
      Sinänsä haluaisin juosta, koska pian ei ole enää kivoja juoksukelejä... Nytkin ulkona sata lunta, joka on aika ikävää. 


Tänä vuonna meinasin kuitenkin aloittaa hiihtämään ja laskettelemaan. Olen aina inhonnut hiihtoa, joten en yhtään tiedä mitä siitä tulee. Olen silti hyvin päättäväinen, että aijon hiihtää ja piste. Niinhän juoksemisenkin kanssa kävi. Ensin inhosin sitä ja sitten opin pitämään siitä. Toivottavasti niin kävisi myös hiihdon kanssa. Laskettelusta en kyllä lupaa mitään. Menen silti ainakin kerran yrittämään sitä.

-GirlMcCookies


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti