perjantai 28. marraskuuta 2014

Viikon kooste :)

Koeviikko loppui tiistaina ja nyt alkaa viikonloppu. Jes! Paino tänä aamuna oli 86,0 kg. Eli kuudessa päivässä on tippunut 400 grammaa. Se ei ole mikään huima luku, mutta en mitään suurta ollut odottamassakaan. Viime viikolla kun tippui niin paljon. 
    
    Tällä viikolla olen syönyt suht hyvin. En ole herkutellut, mutta eilen tuli kyllä syötyä aika paljon hiilareita pastan muodossa. Oh well. Sitten liikunnan suhteen olen ollut vähän laiska tällä viikolla. Salikorttini meni viime perjantaina umpeen ja en ole saanut aikaiseksi uuden kuukauden ostamista. Olen kuitenkin käynyt pari kertaa juoksemassa eli en ole ollut ihan toimeeton. Ensi viikon alussa hommaan sen uuden kuukauden. 
 
    Haluaisin laittaa mitat tällä viikolla mutta en ole ihan varma pystynkö. Yritän kuitenkin koittaa saada ne tänne tänään tai huomenna. Jos niitä ei täällä kuitenkaan näy, niin ne tulee aivan viimeistään viikon päästä. Uskoisin kuitenkin, että saan ne tänne aikaisemmin. 

   Olen nyt parhaillani koulussa hyppytunnilla. Pääsen täältä kahdelta ja illalla menen katsomaan Nälkäpelin uusimman osan. Luulen, että siinä ennen lähtöä kerkeäisin ottaa ne mitat. Paras olisi kuitenkin jos olisin ottanut ne aamulla mutta onnistuin unohtamaan.. Mutta oh well. En niitä viimeeksikään ottanut aamulla :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti