sunnuntai 30. elokuuta 2015

Viikonlopusta :)

En päätynytkään kirjoittamaan perjantaina mutta postausta tulee nyt viikonlopun päätteeksi. Eilen minulla oli se "vapaapäivä". Oikeastaan jatkoin sen vielä tällekin päivälle. Oh well. Lauantaina painoni oli jotenkin onnistunut tippumaan alle 90 kilon. Se oli 89,3 kg... Todella outoa. Huomaa kuitenkin kuinka menkat ja turvotuksen laskeminen vaikuttaa. Vyötäröni oli n 80 cm.

      Perjantaina aloitin viikonlopun oikein hyvin koulun jälkeen. Tulin kotiin ja heti välipalan syötyäni vaihdoin treenivaatteet päälle ja suuntasin kuntopyörälle. Pyöräillessäni luin samalla biologiaa ja sain kolmannen kurssin kirjan loppuun ja aloitettua toisen kurssin. Tein myös vähän lihaskuntoa. Sen jälkeen en ole mitään tehnyt, kun olin eilen töissä. Huomenna olisi kuitenkin heti aamulla tarkoitus lähteä pienelle hölkkälenkille. Jos en aamulla onnistu heräämään niin menen sitten päivällä.


      Eilinen oli siis virallinen "vapaapäiväni". Perjantaina menin ystäväni kanssa Hyvinkäälle ja ostin irtokarkkeja kauhean määrän, koska ne olivat alennuksessa 5e/kg. Eli niitä tuli syötyä poikaystävän kanssa ja kävimme myös ostamassa jätskiä ja limua.
      Tänään sitten tuli syötyä vielä jonkin verran niitä irtokarkkeja, koska niiden ei viitsi antaa istua viikkoa.. Kävimme myös siskoni kanssa mäkkärissä, koska tämä oli joutunut pe-la yönä sairaalaan ja hänellä on aivan kauhea haava kädessä. Hän halusi mennä mäkkäriin hakemaan lohturuokaa, joten niin me myös teimme. Enkä oikeasti edes kadu näitä tämänpäiväisiä herkutteluja, koska tiedän saavani ne nopsaa pois muutamassa päivässä.

      Nyt palaan kuitenkin takaisin bilsani pariin. Huomenna kirjoittelen sitten lisää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti