maanantai 31. elokuuta 2015

Vapaa maanantai

Aamuni alkoi tänään mahtavasti. Huomatkaa sarkasmi. Tarkoituksenihan oli herätä seitsemältä, jotta voisin mennä lenkille. Noh, se päättyi siten, että nukuin puoli yhdeksään asti sillä valvoin eilen niin myöhään. Sitten noin 45 minuuttia myöhemmin kun minun piti ruveta lähtemään kouluun isäni keksi, että minun pitäisi soittaa putkimiehelle. Keittiömme hana siis vuosi tosi ikävästi. Pääsyin siis soittamaan tälle ja sen seurauksena en mennyt kouluun koko päivänä. Teknisesti olisin kyllä voinut mennä mutta en enää viitsinyt.
     Hyvä asia tässä kuitenkin oli se, että sain treenin hyvin sovitettua päivään ja hyvä treeni se myös olikin. Sain kulutettua 500 kaloria pyöräilemällä ja tekemällä parin blogilatesin videon treeniä.

Onnistuin ottamaan kuvan jotenkin hassusti ja huomasin sen olevan näin päin vasta  tässä,
joten leikkikäämme, että se on oikeinpäin.

     Tajusin tänään myös, että en eilisessä postauksessa tajunnut kertoa painoani siltä päivältä. Se oli siis 89,9 kg. Tänään se oli noussut 100 g eli se oli 90,0 kg, joka oli vähän hassua. Oletin, että painoni olisi ollut heittämällä enemmän kaiken sen mäkkäri safkan jälkeen. Ei se onneksi sitten ollutkaan. 

     Sitten tänä aamuna sain kellostani viime viikon palautteet, jotka olivat hyviä :)

Tässä sama ongelma kuin edellisessä kuvassa.... Käännän ne sitten ensi kerralla :D


Tämän viikon tavoitteena olisi siis treenata samalla tavalla kuin viime viikolla. Täytyy siis selkeästi huomennakin tehdä jokin treeni... Voisi pitkästä aikaa lähteä kunnon lenkille jos illalla ehtisin. Olen kaipaillut sellaista jo jonkin aikaa nyt.
En nyt huomenna saa päivitettyä tänne painoa tai mittaa, koska olen poikaystäväni luona ja luonnollisesti unohdin pakata mitan mukaan... Hyvä minä. 

Nyt kuitenkin menen katsomaan vielä yhden jakson Hannibalia ennen nukkumaan menoa. Hyvää yötä kaikki! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti